5 van de meest waande seksuele douane

Als het je lijkt dat het in een moderne gestempelde stad moeilijk is om seks te hebben, ontdek wat je moet door een primitieve stammen om het goed te verdienen!

Veel inwoners van moderne

Fussy Megalopolises klagen dat mensen helemaal geen tijd voor seks hebben, om nog maar te zwijgen over de zoektocht naar een partner. Ik zou thuis van het werk komen, de serie inschakelen … Nou, misschien is er iets neerstort dan de serie, – en je kunt het seksleven noemen. Hier eerder zijn deze mensen zeker, – greep het vrouwtje, gesleept in de grot en alle gevallen! Echte seks elke dag.

Wacht echter om te bezwijken voor deze aangename illusie. In feite zijn de wilden niet minder moeilijk en in stom, dan we hebben! Waarschijnlijk is een persoon gewoon kenmerkend om een ​​moeilijkheid te creëren dat de fruit verkregen door lijden zoeter was.

Welnu, we hebben herhaaldelijk geschreven over moderne moeilijkheden – bijvoorbeeld in het artikel “5 dingen in de vragenlijst in de” tondel “die meisjes bang maken”. Maar over de waanzinnige seksuele douane van primitieve stammen vertelt u nu!

Ontbijtkampioenen

In de Sambian-stam in de nieuwe Guinea is er een merkwaardige rite van initiatie van jongens. Nou, zoals nieuwsgierig … nu zul je genieten dat je geen jongen bent in de Sambian-stam!

Dus, op de leeftijd van zeven jaar zijn jongens gescheiden cialis van meisjes en de komende tien jaar worden opgevoed in een strikt herenteam. Gedurende deze tijd hoeven de jongens niet alleen de wijsheid van oorlog en jagen te leren, maar ook door de neuspiercing en andere delen van het lichaam. In principe lijkt het op de gebruikelijke jeugd van vele moderne jongens. Dit is echter niet alles.

Elke ochtend moet je een cocktail drinken gemaakt van het zaad van de krachtigste stamstrijders!

Dood impotent

In de Schillauk-stam (Centraal-Afrika) is er een interessante traditie in verband met de keuze van de leider. Als een salarisbonus ontvangt de leider van de stam enkele dozijn de mooiste meisjes die zijn vrouwen worden. Maar leiders zijn in deze omstandigheid helemaal niet blij. Zoals ze zeggen, is er een nuance. Nauwelijks vrouwen beginnen te klagen dat de leider niet meer bevredigt (en ze kunnen maximaal vijftig zijn!), het arme ding wordt uitgevoerd als niet in staat om vee en land van Shillaukov met zijn uitzonderlijke vruchtbaarheid te vergroten.

Minder wild en plaatsen, zelfs benijdenswaardige douane die we hier hebben verzameld:

Voorgerecht voor seks

En opnieuw gaan we naar het gastronomische afdeling. Direct voor seks, liefdesparen van de Sronio-stam (Oost-Bolivia) zuiveren elkaar van teken en luizen. “Mooie hygiënische procedure!”- Je zegt je. Welnu, juist, vink onder de arm of toch waar slechter afleidt van seks. Insecten worden https://pflanzen-sortimenter.de/kontakt/ echter niet weggegooid en ze worden gesneden en slikken! Waarschijnlijk niet om terug te springen toen het echtpaar in sommige meer fascinerende zal zijn.

Korstpopolam

De vreselijke barbaarse gewoonte van Gottentots uit Zuid-Afrika impliceert amputatie van één eieren in mannelijke kinderen. Dit gebeurt om, te voelen, God, dubbel is niet geboren. Meer dan één baby tegelijk is taboe, de meest vreselijke zonde en vloek. Probeer hun proges!

Trouwens, de overtuiging dat de linker- en rechterkant van de test begint met afzonderlijke baby’s tijdens de bemesting, zelfs in de Middeleeuwen. Er werd aangenomen dat de jongens aan de rechterkant worden aangemoedigd, en van links – meisjes.